Aktuelt

Bransjenytt, produktnyheter og nye prosjekter.

Valgte BVS til to prosjekter i Bamble

Backe Vestfold og Telemark var svært fornøyd med leveransen av Flammatex branngardiner til sitt prosjekt på Bamble Ungdomsskole. Så fornøyd at de også valgte BVS til sitt neste prosjekt på Bamble Videregående Skole.

Les mer

Informasjon om gjeldende regelverk

November 2019 ble alle nasjonale sertifiseringer for branngardiner, brannskyveporter og brannsjaluseier trukket tilbake med øyeblikkelig virkning. Dette innbefatter Sintef, Kiwa, Nemko, og gjelder også tester og sertifiseringer basert på blant annet BS-standard, A/B klasse, BBR henvisninger etc.

Les mer

Direktoratet for byggkvalitet

Ny profil

BVS Brannvernsystemer AS har fått en ansiktsløfting og ny profil.

Les mer

BVS profil

Veien til CE merking

I forbindelse med at DIBK nå har kommet med veileder for nytt regelverk mht. CE-merking av brannskyveporter, brannsjalusi og branngardiner, stiller vi vår kompetanse til disposisjon for å gjennomgå denne med brannkonsulenter, innkjøpere og kalkulatører hos entreprenører om ønskelig for å informere og bidra til økt kunnskap rundt dette for å skape trygghet og økt kunnskap om hva en skal se etter ved innkjøp av brannprodukter og at disse er iht. det nye regelverket.

Les mer

BVS Brannvernsystemer

Nytt P-hus på Sola flyplass

Rundt halv fire på ettermiddagen, 7 januar 2020, begynte en av bilene i parkeringshuset P4 på Stavanger lufthavn å brenne. Flammene startet i en eldre Diesel-bil, og spredte seg raskt.

Les mer

Sola P-Hus - Norges mest brannsikre